loading

Maastricht [01-05-2024] – Het Star of Life-team heeft recent een belangrijke donatie ontvangen die de aanschaf van een hoogwaardige ambulance-motor heeft mogelijk gemaakt. De gift werd gedaan door Auxilium & Caritas Foundation, een vermogensfonds met de ANBI-status dat goede doelen en projecten ondersteunt, niet alleen financieel, maar ook door het aanbieden van resources, kennis en ervaring.

Star-leidsman dr. Jos Benders: “Met deze donatie is het Star-team in staat haar slagvaardigheid uit te breiden en te versterken: de ambulance-motor beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen. Dit voertuig is, meer dan bijvoorbeeld onze ambulances, zeer wendbaar en juist geschikt om op smalle wegen en paden de noodhulp te bieden. Wij zijn Fonds Auxilium & Caritas zeer dankbaar dat zij ons op deze wijze willen ondersteunen.”

Wilt u Star of Life-team ook ondersteunen? Dat kan door een financiële bijdrage, maar ook “in kind”. Uw donatie helpt onze impact te vergroten: wij zijn een privaat initiatief en geen door de overheid gesteunde organisatie. Omdat Star door de Belastingdienst is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Organisatie zijn uw giften aan ons aftrekbaar. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met dr. Jos Benders: klik hier.